Discord Tarzı Chatin Aktığı Bir Web Sitesi

Başlatan _Code, Ekm 11, 2024, 07:06 ÖS

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« önceki - sonraki »

ErN

Editor
Acemi
İletiler: 3
The Royal
Forum işleri eskide kaldı bu daha mantıklı

_Code

Kurucu
Acemi
İletiler: 27
Alıntı yapılan: SenT - Ekm 11, 2024, 07:20 ÖSŞimdi çok zor bir şey ancak bir site oluşturalım Bu sitenin içerisinde belirli kanallar olsun discord'daki gibi sadece 2 tane yetki olsun Çok uğraştırmamak için bunların da 2 yetkinin de ismi yetkili bir tanesi diğeri de üye bunlar böyle bir şekilde ayarlanabilir bir şeye isminde yetkili parantez içerisinde ve kullanıcı adı yazarsa Bu kişiler belirli kanallara yazabilse üyedekiler de belirli bir kanalla yazabilse bence İşimiz daha da kolaylaşabilir Ticket gibi durumları da az önceki gibi dediğim gibi Instagram üzerinden veya VPN ile discord'a giriş sağlayarak özelden ulaşılabilir Bence bu fikir çok güzel bir şey aslında yapılabilirse yaparsanız Hem çok mutlu olurum hem de bu sonuç Yani discord işinde çözmüş oluruz bazı sitelerdeki gibi bir tane buton olsun Eğer isterseniz o butonunda bastığımız zaman mesela bağış gönder adlı bir yer olursa Sunucunun da ekonomisini düzeltebiliriz yani ekonomi dediği mesela Siz bir site açmak için ne kadar uğraşıyorsanız mesela onun Mesela yani ben bilmiyorum nasıl oluyor ama yine de bir bağış sistemi olursa hem sunucu yani oyunun şeyi olabilir hem de sizin kârınız olabilir

Hiçbir VPN firması güvenliğniizi garanti etmiyor ve alayı verilerinizi topluyor şifrelernizi, mesajlarınızı her şeyinizi, hepsi onların ağı üzerinden geçiyor CnR oyuncularına VPN kullandırtmak yapacağım son şey bile değil.
Sıfırdan uygulama geliştirmek hem daha kalıcı hem de daha yaratıcı bir çözüm olarak görünüyor.

_Code

Kurucu
Acemi
Alıntı yapılan: ErN - Ekm 11, 2024, 07:49 ÖSForum işleri eskide kaldı bu daha mantıklı

Katılıyorum eskiden çok kullanıdırdım 2024 de yeniden açınca Discordun verdiği rahatlıktan mıdır bilmem ama çok demode geldi

_Code

Kurucu
Acemi
Alıntı yapılan: iplikcinedim - Ekm 11, 2024, 07:11 ÖSYeni web sitesi forum tarzından ziyade discordu birebir benzerse mükemmel olabilir ayrıca uygulama yaparsanız donate bağışlama seçeneği ekleyin maddi anlamda yardımcı oluruz

Discord tarzında realtime chatli bir uygulama geliştiricez

SenT

*
Acemi
İletiler: 13
Alıntı yapılan: _Code - Ekm 11, 2024, 07:54 ÖS
Alıntı yapılan: SenT - Ekm 11, 2024, 07:20 ÖSŞimdi çok zor bir şey ancak bir site oluşturalım Bu sitenin içerisinde belirli kanallar olsun discord'daki gibi sadece 2 tane yetki olsun Çok uğraştırmamak için bunların da 2 yetkinin de ismi yetkili bir tanesi diğeri de üye bunlar böyle bir şekilde ayarlanabilir bir şeye isminde yetkili parantez içerisinde ve kullanıcı adı yazarsa Bu kişiler belirli kanallara yazabilse üyedekiler de belirli bir kanalla yazabilse bence İşimiz daha da kolaylaşabilir Ticket gibi durumları da az önceki gibi dediğim gibi Instagram üzerinden veya VPN ile discord'a giriş sağlayarak özelden ulaşılabilir Bence bu fikir çok güzel bir şey aslında yapılabilirse yaparsanız Hem çok mutlu olurum hem de bu sonuç Yani discord işinde çözmüş oluruz bazı sitelerdeki gibi bir tane buton olsun Eğer isterseniz o butonunda bastığımız zaman mesela bağış gönder adlı bir yer olursa Sunucunun da ekonomisini düzeltebiliriz yani ekonomi dediği mesela Siz bir site açmak için ne kadar uğraşıyorsanız mesela onun Mesela yani ben bilmiyorum nasıl oluyor ama yine de bir bağış sistemi olursa hem sunucu yani oyunun şeyi olabilir hem de sizin kârınız olabilir

Hiçbir VPN firması güvenliğniizi garanti etmiyor ve alayı verilerinizi topluyor şifrelernizi, mesajlarınızı her şeyinizi, hepsi onların ağı üzerinden geçiyor CnR oyuncularına VPN kullandırtmak yapacağım son şey bile değil.
Sıfırdan uygulama geliştirmek hem daha kalıcı hem de daha yaratıcı bir çözüm olarak görünüyor.
haklısın abi ama VPN dışında dediklerimi haklı buluyorum

SenT

*
Acemi
Mesela VPN olayını kaldırırsak Örneğin şöyle olabilir Instagram üzerinden az önceki yazdığım mesaj gibi oradan iletilerek Bence daha da şey yapabiliriz zaten Instagram'ı yöneten bir kişi yüksek yetkiye sahip olduğundan dolayı bence çok güzel olacağını düşünüyorum şahsi olarak

SenT

*
Acemi
Örnek kısmına yazdığım şeyi tekrar da Dile getirmek istiyorum Recep abi Bence Arena'ya çok büyük bir güncelleme gelmesi lazım Bunun sayesinde bence çok daha eğlence olabilir sunucu Arena'da bot olsun kolay orta zor bunlardan bir tanesini seçelim önümüze bot gelsin bu bot önümüze Geldiğinde bize ateş etmeye başlasın zoru seçtiysek C bug yapsın orta seviyeyi seçtiğimiz zaman yarı bug  yapsın böyle bir şekilde herkesin dm mi daha da iyi olabilir sunucu daha da eğlenceli hale gelir sunucu güzelleşsin ki biz de eğlenceli hale getirelim sunucuyu eğlenelim aktiflik artsın sunucu daha da canlı olsun ve bunlarla beraber de sunucumuz büyüyüp gitsin

Misstrauisch

*
Acemi
İletiler: 1
Selam, Öncelikle karanlık tema getirilebilir beyaz tema insanın gözünü çok ama çok yoruyor
Oyuncu Şikayeti yapılacak yer yok onun için yer gelebilir çete tanıtımları için çetelere özgü yer gelebilir (Hala açık olan bir rp sunucusundaki gibi) .

xShaka

*
Acemi
İletiler: 17
Wrec kurucusu Ghostun 1 numaralı elemanı
Alıntı yapılan: Alereic - Ekm 11, 2024, 07:16 ÖSoyun icinde alfaman yazabilelim cok sinirim bozuluyor :(
çok dogru bu arada
NAMI DEĞER ALFAMAN

Adept.

*
Acemi
İletiler: 9
Alıntı yapılan: _Code - Ekm 11, 2024, 07:06 ÖSBu uygulamanın geliştirilmesinin biraz süreceğinin altını çizeyim.

Baron gibi mi